Ben geçen seneden baya tecrübeliyim (mezunuz malum 😃) kendimce bi liste yaptım. Kendi izlediklerimden falan aklımda kalanları yazıcam, işinize yarar belki.
Hiç bişey bilmiyosanız (Temel 0 olanlar)
Burda hani toplama çıkarma yapıyom ama x görünce elim ayağım titriyor diyenler takılsın. hocalar baya yavaş anlatıyor sohbet muhabbet gidiyor sıkılmıyonuz yani.
- Rehber Matematik: Mehmet hoca kafa dengi adam ya. sanki arkadaşınlw ders çalışıyon gibi. arada geyik yapıyor falan derste uyutmuyo insanı. tyt ye yeni başlıyanlar için birebir bence. "gönder gelsin" falan diyor gaza geliyosun 😃
- Şenol Hoca: bunu zaten bilmeyen yoktur YouTube'un dedesi 😃 en basit bu anlatıyo r heralde. şöyle diyim matematiği yapamıyorum diyen yalan sölüyodur şenol hocayı izlememiştir. sohbet falan yok pek dümdüz ders anlatıyor ama anlıyon yani.
- Bıyıklı Matematik: ismine takılmayın hoca çok enerjik. bağırıp çağırıyor bazen videoda irkiliyon ama iyi yani uyku açıyor. güle oynaya ders bitiyor. tyt kampları falanda iyi.
- Matematiğin Güler Yüzü: bu adam da çok pozitif ya insanı germiyo. yaparsınız aslanlarım modunda takılıyor. temeli olmayanlar bi baksın derim.
Temelim var ama netler artmıyor (Orta)
Ya ben konuyu biliyom da soruyu görünce kalem oynatamıyom diyenler buraya. Burdaki hocalar bi tık daha ciddi ama iyidir yani geliştirir.
- Mert Hoca: bu adamı sevmeyen yoktur heralde ya. tam kıvamında anlatıyo ne çok zor ne çok kolay. tyt ayt ikiside var. arada motivasyon konuşması falanda yapıyo iyi geliyo bünyeye.
- Eyüp B: bak bu adam bi başka. ezber yapmıyo mantığını anlatıyo. başta biraz zorlanabilirsiniz tarzı farklı çünkü ama alışınca netler uçuyo. ayt için fln efsane bence. geometriyi fln burdan halledin.
- Benim Hocam İlyas Güneş: dershane hocası gibi tam. tahtayı falan çok düzenli kullanıyo not alcaksanız iyi. espri yapıyo arada ama hemen derse dönüyo. detaylı anlatıyo yani eksik bişi kalmaz.
- Hocalara Geldik: bu kanalda eskidi ama hala gideri var. videoları falan baya düzenli. orta seviye soru çözüyolar genelde pekiştirmek için aç izle.
Derece istiyen sayısalcilar (Zor sevenler)
Ben oldum artık şov yapıcam diyenler buraya gelsin 😃 buralar biraz beyin yakıyo haberiniz olsun.
- Tunç Kurt: abicim bu adam matematikçi değil başka bi seviye 😃 ispat mispat yapıyo olaylara çok farklı yaklaşıyo. sınavda çıkarmı bilmem ama ufkunuz açılır yani.
- Şükrü Akkoyun: ayt de fullemek isteyenler baksın. çok sakat sorular çözüyo bazen 😃 bu soru sınavda çıksa kalem fırlatırım dersin ama çözüyo adam.
- Soner Akıncı: buda baya kaliteli sorular çözüyo. elit yani anlatımı falan. zor soru arıyosanız kanal kanal gezmeyin direk buraya bakın.
- Yaşar Hoca MathMan: buda pratik yollar falan gösteriyo güzel yani. karmaşık şeyleri basite indiriyo ama konular ileri seviye genelde.
neyse aklıma gelenler bunlar, sizin öneriniz varsada yazın alta konuşalım. hadi kolay gelsin herkese.